Raw tvoření vánočního cukrawí

3. prosince 2015

18 - 21 h

Dajána Praha Doudlebská 4

Tvoření i mlsání vánočního cukroví zdravě a s lehkostí. Přijďte se inspirovat, jak jednoduše připravit sladké nepečené dobroty na vánoční stůl s maximálním ohledem na naše zažívání. Mlsat můžeme i zdravě bez překyselování našeho organizmu cukrem a bílou moukou, bez lepku a laktózy, s přírodními sladidly.

Všimli jste si, že po vánocích mnoho lidí prožije začátek roku s kapesníkem v ruce, opuchlým nosem a poryvy kašle? A někteří to dotáhnou až na žlučníkový záchvat. Je to opravdu nutné? Může za to lednové počasí nebo překyselení a zahlenění našeho organizmu po vánocích? Měli jste někdy pocit, že po ochutnávce všech napečených kousků cukroví máte energii tak nanejvýš na gauč a pohádky?
Letos to může být úplně jinak.
 
Vše, co si vytvoříme, si i sníme či odneseme s sebou domů.
A proto se před kurzem příliš nenajezte, abyste si v sobě mohli odnést kromě inspirace a receptů i dobroty z ovoce, oříšků, semínek a lahodných ingrediencí...
 
Čtvrtý večer v Dajáně s živou stravou plný pestrých chutí, barev a nápadů. Tentokrát s příchutí vánoc.
 
Kurz je určen pro max. 6 účastníků.
Raw tvoření se mohou zúčastnit i zájemci, kteří nebyli na předchozích.
 
Cena včetně surovin/ ochutnávek: 800 Kč
 
Přihlášky posílejte na e-mailovou adresu: petra@dajanapraha.cz nebo sms na tel.: 777 340 362 do 25. listopadu 2015. Rezervace místa je platná po zaplacení zálohy 500 Kč do téhož data na účet: 2600587051/2010 .
 
Na společné raw tvoření se těší
 
Petra Pathrami Zemanová